Hi Beauty

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!

Jouw ervaring begint wanneer je een van de behandelinen hieronder kiest en jij je afspraak inplant, doormiddel van de online boekingssoftware van mijn salon. Daar kies je de behandeling en datum naar keuze en je afspraak staat ingepland

Knippen bij Kapsalon Chewenne

Cut

Je wilt een nieuw kapsel, of alleen de puntjes geknipt? Zowel dames, heren als kinderen zijn meer dan welkom. Tijdens de korte intake bespreken we niet alleen de details van jouw wensen maar ook een lange termijnplan om ervoor te zorgen dat je droomkapsel wordt bereikt.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie Dames wassen, knippen en blow dry (€ 24,50), Heer knippen (€ 20,00) of kinderen tot 12 jaar knippen (€ 16,00).

Wil je alles met de tondeuse  klik dan op optie tondeuse (€ 12,00).

MAAK HIER JE AFSPRAAK

Color

Tijdens de korte intake bespreken we niet alleen de details van jouw wensen maar ook een lange termijnplan om ervoor te zorgen dat je droomkapsel wordt bereikt. Daarna bepalen we samen de perfecte kleur en ik zal deze formule voor je op maat mengen en vast leggen in mijn systeem.

Wanneer alles ingezet is en de formule inwerkt geniet jij van de lekkerste versgemalen koffie of een heerlijke kop thee. We sluiten de behandeling af met mijn signature blow dry voor volume en slag. Ik adviseer je over de verzorging voor thuis om jouw haar en haarkleur in topconditie te houden.

Je hebt de keuze uit verschillende COLOR behandelingen afhankelijk van de look die je wilt bereiken. Bekijk ze hieronder en klik vervolgens op "MAAK HIER JE AFSPRAAK".

Color behandeling bij Kapsalon Chewenne

Balayage

Deze behandeling is geschikt voor je als je op zoek bent naar een natuurlijke look. Balayage wordt met de losse hand ingezet en geeft een sun-kissed effect aan het haar en loopt soft over op de natuurlijke haarkleur. Juist hierdoor krijg je niet zo snel last van een uitgroei.

Deze behandeling is altijd inclusief KUURTJE, wanneer nodig een toner en als styling mijn signature blow dry.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'BALAYAGE' (vanaf prijs € 72,00). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (€ 24,50).

MAAK HIER JE AFSPRAAK
Highlights / Babylights bij Kapsalon Chewenne

Highlights / Babylights

Deze behandeling is geschikt voor je als je op een natuurlijke manier toch heel blond wilt worden.

Highlights en babylights zijn fijne 'streepjes' verf in het haar, die lichter zijn dan de eigen haarkleur. De lichtere plukjes geven een frisse look aan je kapsel. Zo is je gehele kleur na een highlight behandeling al een stuk lichter!

Babylights zijn hele subtiele en fijn geweven lights die meestal hetzelfde als highlights ingezet worden. Geeft een fris effect zonder dat het lijkt alsof je haar echt geverfd is.

Deze behandeling is altijd inclusief KUURTJE, wanneer nodig een toner en als styling mijn signature blow dry.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie ' full head HIGHLIGHTS LANG HAAR  (vanaf prijs € 72,00). OF HIGHLIGHTS boven haar (vanaf prijs € 48,00). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (€ 24,50).

MAAK HIER JE AFSPRAAK
Face framing bij Kapsalon Chewenne

Face framing / Money piece

Deze behandeling is geschikt voor je als je niet op een grote verandering zit te wachten maar wel nèt even wat anders wilt. 

Bij de face framing techniek plaatsen we highlights met een softe overloop rond je gezicht en wanneer gewenst ook in de scheiding. Het geeft een super frisse en jeugdige uitstraling. De highlights creëren diepte en daardoor lijkt je haar optisch voller

Deze behandeling is altijd inclusief KUURTJE, wanneer nodig een toner en als styling mijn signature blow dry.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'FACE FRAMING / money piece' (vanaf prijs € 32,00). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (€ 24,50).

MAAK HIER JE AFSPRAAK
Full Color Service bij Kapsalon Chewenne

Full Color Service

Deze behandeling is geschikt voor je als je je haar helemaal van kleur wilt veranderen in één of misschien wel twee kleuren.

Tijdens een full color behandeling veranderen we jouw haarkleur door het helemaal in te zetten met verf. Bruin, koper, zwart of misschien zelfs rood? Het kan allemaal. We nemen samen een kijkje in het kleuren boek en vinden zo de haarkleur die perfect bij je past!

Deze behandeling is altijd inclusief KUURTJE, en als styling mijn signature blow dry.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'KLEUREN LANG HAAR' (vanaf € 60,00). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (€ 24,50). Of 'FULL COLOR KORT HAAR' (vanaf prijs € 40,00).

MAAK HIER JE AFSPRAAK
Roots Color Service bij Kapsalon Chewenne

Roots Color Service

Deze behandeling is geschikt voor je als je je UITGROEI bijgewerkt wilt hebben.

Tijdens een roots color behandeling veranderen we jouw UITGROEI door het in te zetten met verf. We nemen samen een kijkje in het kleuren boek en vinden zo de kleur die perfect bij je PUNTEN past!

Deze behandeling is altijd inclusief KUURTJE, en als styling mijn signature blow dry.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'KLEUREN LANG HAAR uitgroei' (vanaf prijs € 48,00). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (€ 24,50). Of 'uitgroei COLOR KORT HAAR' (vanaf prijs€ 36,00).

MAAK HIER JE AFSPRAAK
Toner bij Kapsalon Chewenne

Toner

Deze behandeling is geschikt voor je als je blonde haar geel en/of vaal geworden is.

Bij een toner behandeling frissen we jouw blonde haarkleur op. Na verloop van tijd zal je haarkleur vervagen. Om dit te voorkomen adviseer ik om elke 2/3 maanden te komen voor een toner. Maar wat is een toner eigenlijk? Dit is een toon op toon kleuring, het is een ammonia-vrije verf met een hele lichte sterkte zodat de haarkwaliteit behouden blijft en de kleur langer mooi blijft. Een toner geeft een prachtige glans.

Deze behandeling in inclusief mijn signature blow dry.

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'TONER lang haar' (vanaf prijs € 44,00). Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (€ 24,50).

MAAK HIER JE AFSPRAAK
Style, opsteken en föhnen bij Kapsalon Chewenne

Style, opsteken en föhnen

Binnenkort een feest of festival en wil je je haar eens anders dan hoe je het altijd draagt? Bij mij kun je terecht voor het föhnen, stylen en opsteken van jouw haar!

Als dit klinkt als de perfecte behandeling voor jou selecteer dan de optie 'OPSTEKEN' (vanaf prijs € 24,00). Of optie 'STYLEN' (€24,00) of optie 'FÖHNEN' (€ 36,00).

Wil je ook geknipt worden? Selecteer dan ook 'KNIPPEN' (€ 24,50).

MAAK HIER JE AFSPRAAK